The School Day

All Year groups follow the same timings. Please see below:

Tuesday, Wednesday, Thursday and Friday

8:45 – 9:05 Tutor Period (20 mins)
9:05 – 10:05 Period One (60 mins)
10:05 – 11:05 Period Two (60 mins)
11:05 – 11:25 Break (20 mins)
11:25 – 12:25 Period Three (60 mins)
12:25 – 13:15 Lunch (50 mins)
13:15 – 14:15 Period Four (60 mins)
14:15 – 15:15 Period Five (60 mins)

Monday – Tutor period is extended to implement PSHCE, Citizenship and RE

8:45 – 9:20 Tutor Period (35 mins)
9:20 – 10:15 Period One (55 mins)
10:15 – 11:10 Period Two (55 mins)
11:10 – 11:30 Break (20 mins)
11:30 – 12:25 Period Three (55 mins)
12:25 – 13:15 Lunch (50 mins)
13:15 – 14:15 Period Four (60 mins)
14:15 – 15:15 Period Five (60 mins)